E.T. girl

BLOG DE EXTRATERESTRU

16 martie 2010

ma tot uit la mine in ultima vreme, in oglinzile ghetarilor.

parul imi creste dezordonat, trebuie sa mai reduc cantitatea de gheata si nisip, sa mai adaug ceva aur. ochii si-au mai pierdut din stralucirea nebuna pe care o aveau, au capatat in schimb luciri triste de dor si teama; trebuie sa mai adaug ceva praf verde de stele si un pic de contur in jurul lor, de pe la gaurile negre.
rochiile mele au trena mai scurta si culorile seamana mai mult a toamna tematoare decat a primavara vesela, asa ca trebuie sa mai cos cativa sori si cateva tufe de iasomie.
sa-mi pun ceva cercei mai lungi si sa mai invat cateva ghicitori, sa invat sa cant si sa pictez urme luuungi pe cerurile oamenilor. acum pana si pamantenii sunt din ce in ce mai pretentiosi, vor comete tinere si moderne, care stiu sa lucreze in powerpint si sa incarce fisiere mp3 in nori.
eu nu vreau sa ma arunce cineva intr-o stea neutronica, vreau sa ma astepte ca si pe verisoara halley, cu nerabdare si lunete fixate pe cer.

asa ca de azi ma duc la scoala la cursul seral "cum - sa - ma - fac - o cometa - mai - buna".

Etichete:

1 comentarii:

  • La 17 martie 2010, 21:20 , Blogger Alina a spus...

    e bine sa credem in lucrurile adevarate, nu in cele contrafacute. daca as fi menestrel in ziua de azi, nimeni nu s-ar mai uita la chitara mea clasica si nu ar aprecia o voce sincera si curata. sunt apreciate tot mai mult lucrurile contrafacute si asta nu ne face cinste.
    sa ramai mereu o steluta cu sclipiri adevarate, ca de staruri suntem satui.

     

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire