E.T. girl

BLOG DE EXTRATERESTRU

27 martie 2014

cat traieste o magnolie?


prima data in viata am vazut o magnolie inflorita  undeva pe bd dacia si, pentru ca era in primavara primei mele « indrăgosteli », imaginea ei a ramas cumva legata numai de povesti de dragoste. ieri seara, cand mergeam catre casa am trecut ca de obicei pe langa ea si pe langa o istorie noua-veche. 
intr-un colt de pe str. polona, un pusti subtire si inalt statea nemiscat, cu adevarat incremenit, aproape fara sa clipeasca. doar isi trecea dintr-o palma in alta un fir de trandafir, plin de boboci albi. era atata lumina in florile dar mai ales in ochii lui, atat tremur in neclintirea lui, ca se transformase cu totul intr-un semn de exclamare, crescut  sub magnolia inflorita. 
si apoi brusc a aparut ea, de parca ar fi coborat cu inserarea. mica, blonda si mai nelininista decat toate marile pamantului, mai frumoasa decat orice rasarit de soare. s-au privit o secunda si cat as fi vrut sa le “inchid” undeva privirea si zambetele ! doar ca sa le trimit inapoi cadou, peste vreo douăzeci de ani. si asta pentru ca stiu sigur ca niciunul dintre ei nu va mai zambi altcuiva asa cum si-au zambit in seara asta, ca niciodata caisii din obrajii ei nu vor mai inflori atat de frumos sub alte priviri, ca el nu va gasi niciodata un soare mai cald decat cel din ochii ei. sunt atat de tineri incat nu cred ca vor ramane impreuna ( m-ar ucide daca ar vedea asta !) dar conteaza ca acum inimile lor au mai aprins undeva o stea si calea lactee ar trebui sa le multumeasca.
deci, cat traieste o magnolie? probabil ca mai mult decat iubirile care se plimba pe sub ramurile ei, dar sigur mai putin decat stelele pe care le-au aprins aceste iubiri.

Etichete: ,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]

<< Pagina de pornire